تاریخچه کمپانی صوتی و موسیقییایی SHURE
نویسنده مقاله : نگار منوچهری
کمپانی شور یکی از کمپانی های پیش رو و ابر کمپانی صنعت صوت و موسیقی جهانی است ، زمینه فعالیت این شرکت شامل میکروفون، میکروفن بیسیم، هدفون، کارتریج مغناطیسی، دستگاه صداآمیزی، سیستمهای مخصوص کنفرانس ، میکسر، سیستمهای صوتی خانگی و استودیویی، آلات مختلف موسیقی نظیر پیانو، ارگ و انواع نرم افزارهای مربوط به صنعت صوت و موسیقی است و مجموعهای جهانی با هزاران کارمند دارد.
می توان در باره تاریخچه و فعالیت های پر باراین کمپانی در طی ۹۵ سال گذشته ، کمپانی شور را اینگونه معرفی کرد .
شور Shure یک کمپانی تولید محصولات صوتی در ایالات متحده آمریکا است.که در سال ۱۹۲۵ میلادی توسط سیدنی ان . شور (S. N. Shure)در شیکاگو پایه گذاری و تاسیس شده است .
در ابتدا فعالیت کمپانی SHURE ، تهیه قطعات اولیه برای ساخت رادیو ،با هدفِ فروشِ قطعاتِ گیرنده های رادیویی، با نامِ “The Shure Radio Company” بوده است .
کمتر از سال بعد از تاسیس این کمپانی ، این کمپانی چنان رشدی کرد که نزدیک به ۷۵ کارمند داشت و شور در همین زمان کمپانی شور وارد جمع تولید کنندگانِ میکروفون های دیافراگم کوچک نیز می شود ، ، و از طرفی برادر سیدنی شور یعنی ، ساموئل جی شور (S. N. Shure) به او می پیوندد و شرکت SHURE را تغییر نام داده و به شرکت برادران شور(hure Brothers Company) نام گذاری می کنند.
اما یک سال بعد همه چیز تغییر می کند، و دوره فعالیت کمپانی شور به عنوان فروشنده کیتهای رادیویی به پایان می رسد و کمپانی های بزرگ تولید رادیو ، پدید می آیند و همین امر باعث می شود دیگر تولید و فروش رادیو ها و قطعات این کمپانی از رونق بفتد و کمپانی تعدادی از کارمندان خود را هم در این رکورد اقتصادی کم کند .
اما سیدنی شور با هوش تجاری خود توانست شور توانست با در دست گرفتن توزیع انحصاری میکروفونهای کوچک ساخت شده توسط یک کمپانی، شرکت خود را از رکورد و ور شکستگی نجات دهد و دوباره آن را سر و پا کند .
۱۹۲۹ با روبرو شدن کمپانی شور با این رکورد و حرکت آنها به سمت فعالیت در زمینه میکروفن ، کمک کم سیدنی شور در کمپانی خود شروع به تولید میکروفن می کند ،و به کمک مهندسان شرکت خود ، از جمله مهندس رالف گلاور (Ralph Glover) می خواهد تا کار شروع به طراحی و ساخت میکروفن های کمپانی زرا به دست بگیرد .
در نهایت در ۱۹۳۰ کمپانی شور اولین محصول خود در زمینه تولید میکروفن را تولید و می کند، این محصول میکروفونهایی ارزانقیمت کریستالی و کربنی بودند ،که اولین مدل آن ۳۳N نام داشت . در همین زمان نیز برادرآقای سیدنی ، ساموئل نیزشرکت را ترک می کند وکمپانی دوباره به صورت فردی با مدیرت سیدنی شور اداره می شود.
دو سال بعد در سال ۱۹۳۲ بلاخره با ارائه میکروفون کربنی دو دکمه ای مدل ۳۳N خود به بازار میکروفن های آن زمان ، اولین محصول سبک وزن با کارایی بالا در صنعت ساخت میکروفن ارائه دهد و جایگاه خوبی را در بازار آن زمان پیدا کند وکمپانی شور را به یکی از چهار تولیدکننده میکروفن در ایالت متحده تبدیل شد.
۳۳N
۱۹۳۳ همچنین کمپانی شور نخستین میکروفون کاندنسر (خازنی) خود یعنی Model 40D را عرضه کرد، اما هنوز به نصبت دیگر رقبای خود عقب بود ، برای همین هم دوسال بعد (۱۹۳۵)سری Model 70 اولین میکروفنهای بلوری Shure هستند را وارد بازار و عرصه رقابت کرد .
Model 70
شور در زمینه تولید دادت خود در بازار تا جایی به رشد و توسعه خود در آن زمان اهمیت داد که در سال ۱۹۳۶ نیز اولین اختراع خود سیستم پشتیبانی و کاربردی برای میکروفن ثبت کرد. این سیستم نه تنها کارایی قابل توجهی داشت، بلکه کاملا کاربر پسند بوده و با ظاهر شکیلی طراحی شده بود.
همین رویکرد های جدید شرکت باعث شد که یک قدم بزرگ دیگر را در ساخت اولین داینامیک تکسویه جهان در ۱۹۳۹ بردارد .
کمپانی شور نخستین میکروفون یک طرفه تک محوری خود را طراحی و تولید کرد. این میکروفن که با نام Unidyne 55 به بازار آمد، به دلیل داشتن عملکرد باکیفیت و طراحی متمایز به سرعت تبدیل به شناخته شدهترین میکروفون در سطح جهان شد. چهرههای تاریخی نظیر جان اف. کندی، مارتین لوتر کینگ و فیدل کاسترو گرفته تا الویس پریسلی، الا فیتزجرالد و فرانک سیناترا، بسیاری از شخصیتهای مهم سیاسی، اجتماعی و هنری از این مدل استفاده نمودهاند. در همین سال نیز کمپانی شور مدل میکروفن مدل ۵۵ Unidyne را معرفی کرد که یکی از معروف ترین میکروفن های جهان در آن زمان بود.
Unidyne 55
کمپانی شور در نهایت بعد از این موفقیت های پی در پی خود در اوایل دهه ۴۰ میلادی به گروه های متوفقین می پیوندد و با بستن قراردادی با نیروهای مسلح ایالات متحده، برای عرضه میکروفن در طول جنگ جهانی دوم، شروع به تولید میکروفن T-17B می کند، که به طور گسترده توسط ارتش و نیروی دریایی ایالات متحده در جنگ مورد ایتفاده قرار می گرفت.
T-17B
همچنین کمپانی شور شروع به تولید میکروفون T-30V Throat ، هدفون HS-33 و HS-38 ، میکروفون M-C1 برای ماسک های اکسیژن ، میکروفون مدل ۱۰۰ کربن مدل و میکروفون Battle Announce میکروفون برای ارتش در همان زمان در طول جنگ جهانی دوم اقادم می کند.
T-30V Throat
اما کمپانی که در همان شرایط هم در پی توسعه و تحقیق و گسترش تولیدات خود بود به تولید و عرضه کارتریج فونوگرافی روی آورد و تا جایی که به بزرگترین شرکت تولید کننده کارتریج در آمریکا هم تبدیل می شود .
در سال ۱۹۴۶، کمپانی شور در اوج کارش، روزانه تا ۲۸ هزار کارتریج تولید مینمود. که در نتیجه باعث به ارمغان آوردن سود کلانی برای این شرکت در زمانی کوتاه شد ، شور دیگر در آن زمان Shure بزرگترین تولید کنندگان تجهیزات اورجینال کارتریج های فونوگرافی در ایالات متحده به حساب می آمد و خودش کارتریج رقبا و شرکت های بزرگی مانند Philco ، RCA ، Emerson ، Magnavox ، Admiral و Motorola را تأمین می کند.
اما با این همه دست از توسعه و رشد خود بر نداشت و بخش از سود حاصل را صرف رشد کمپانی و تولیدات جدید برای حفظ جایگاه بازار خود می کرد .برایهمین هم در ۱۹۴۸ کارتریج فونوگرافی مدل ۹۰۰MG را به بازار معرفی کرد. تفاوت این کارتریج با دیگر کارتریج ها در پخشهای طولانی و مناسب بودن ضبط در بازه زمانی طولانی بود.
همچنین در سال ۱۹۴۹ کمپانی مدل گلولت سبز ۵۲۰ را با عنصر اکراه کنترل شده معرفی می کند.اما با شروع دهه ۵۰ کمپانی دوباره به سمت تولید محصولات مهمی قدم بر می دارد ، محصولاتی مانند سیستم میکروفون بیسیم Vagabond-که برای اجرای برنامههای زنده طراحی شده بود و حدود ۶۵ متر مربع برد داشت، نخستین میکروفون ریبون خود یعنی Model 300، کارتریج فونوگراف M3D و … را تولید می کند که این خود اولین های جهان صوت و موسیقی زمان خود نیز به شمار می آیند .
M3D
اما یکی از محبوب ترین میکروفن های دهه ۵۰ این کمپانی که در سال ۱۹۵۱ عرضه شد و بعدها این میکروفن بخاطر استفاده مکرر خواننده معروف الویس پریسلی به نام “میکروفون الویس” هم شناخته و شهرت یافت .این میکروفن مدل ۵۵S بود ، که در نهایت کمپانی شور به یاد این خواننده شناخته شده و معروف هم نامگذاری و تغییر نام داد .
در نهایت نیز کمپانی شور فعالیت های برجسته ای در دهه پنجا هداشت که برخی از آنها شامل این موارد است .
در سال ۱۹۵۲ نخستین میکروفون ریبون تولیدی خود یعنی مدل ۳۰۰ را معرفی و ارائه داد.سپس۱۹۵۳نخستین میکروفن بیسیم با نام Vagabond را برای خوانندگان و اجراهایی زنده موسیقی ساخت و ارائه نمود. این میکروفون که توان خود را از دو باتری دریافت میکرد و می توانست تا شعاع ۷۰۰ مترمربع پاسخ فرکانسی داشته باشد که این یک ویزگی مهم برای این نوع میکروفن ها به حساب می آمد.همچنین در سال ۱۹۵۶ شور تولید نوارهای ضبط مواد مغناطیسی را شروع کرد، و در ،۱۹۵۸کارتریج فونوگرافی M3D، اولین کارتریج دنیا بودرا تولید و عرضه نمود ، این کارتریج مناسب ضبط های استودیویی بود و با استقبال زیادی روبه روشد. کمپانی شور این کارتریج را با همکاری کمپانی دیگری به نام Columbia Records تولدی کرد که ، که اولین کارتریج فونوگرافی مغناطیسی در دنیا برای پخش LP استریوبشمار می آید.همچنین در (۱۹۵۸) بود که این شرکت اعلام کرد که آماده تولید انبوه فیلم های ۴ بعدی است ، ویکسال بعد کمپانی شور ، نسخه سوم از میکروفن های Unidyne خود را با نامUnidyne 545 ارائه نمود. این میکروفن اولین میکروفون یک طرفه جهان است که صدا را از انتها و طرفین دریافت و ضبط می نمود و در نوع خود منحصر به فرد بود .
با پایان دهه ۵۰ کمپانی رو به رشد و جلو شور به فعالیت های خود ادامه داد ف در سال ۱۹۶۴کارتریج دینامیکی استریو Shure V-15 یکی از بهترین کارتریج های فونوگرافی در بازار آن زمان بود را ارائه کرد .
این کارتریج با زاویه ردیابی عمودی ۱۵ درجه و نوک قلم الماس بیضوی متقارن ، دو شعاعی ، یک ویژگی منحصر به فرد و متمایر از دیگر کارتریج ها داشت و توانست فروش خوبی در بازار به همراه داشته باشد بعد از آن کمپانی تولید نوار مغناطیسی خود را هم کاهش و به سمت تولیدات دیگری حرکت کرد ،و در سال ۱۹۶۵با تولید میکروفن داینامیک SM57 را به عنوان میکروفون استودیویی ، به موفقیت و محبوبت در میان خوانندگان و گرو های موسیقی ومورد استفاده افراد سر شناسی چون ریاست جمهوری لیندون جانسون قرار گرفت ، اما کمتر از یک سال نگذشته بود که کمپانی شور دیگر میکروفن داینامیکی همین خانواده یعنی مدل SM58 را به بازار ارائه داد، این مدل در همان آغاز عرضه به میکروفون اصلی خوانندگان گروههای مشهور و پر طرفداری نظیر رولینگ استونز و The Who بدل شد و تا همین امروز نیز محبوبترین و پرفروشترین میکروفون وکال جهان به حساب میآیدو گروه موسیقی و کسی در عالم صوت نیست که این میکروفن شگف انگیز را نشناسد .
SM57
SM58
BETA58
می توان گفت میکروفن های بی سیم شور در مدل های مختلفی تولید می شوند اما کپسول همه ی میکروفن ها از مدل های سیم دار مانند BETA58 ، SM58 ،SM87 می باشد.که هنوز هم محو.بیت خود را در بازار دارند .
اما ۱۹۶۷ جالب توجهترین محصولات شورمعرفی و عرضه می شود Vocal Master نام داشت ، این محصول اولین سیستم قابل حمل PA در جهان بود ،که توسط کمپانی شور ارائه شد ، این میکسر شامل ترکیبی از میکسر شش کاناله ، تقویت کننده برق و کنسولهای کنترل، بلندگوها، آمپلی فایرها، میکسرها و میکروفونها که همگی قابل حمل بودند ، ادی کرامر موزیسین معروف، از سه میکسر M67 شور برای ضبط صدا استفاده کرد و این مهر تاییدی بر کیفیت دستگاههای این کمپانی به حساب آمد.
۱۹۷۶ کمپانی شور کوچکترین میکروفن داینامیک جهان به نام SM11 را طراحی و تولید کرد و سپس ۱۹۷۸اولین میکروفون کندانسور SM81 که کیفیت کاملا استودیویی داشت رائه داد که مناسب اجرای زنده بود .دهه هشتاد این کمپانی با اجرای تریلر مایکل جکسون برای بهترین و پرفروشترین آلبوم موسیقی او، با میکروفون SM7 شور به شهرت این کمپانی افزود ، و کمپانی که در مسیر رشد قرار داشت میکسر های قبل حمل و سبک دیگری چون میکسر FP301 شور،(۱۹۸۳) تولید و در زمینه های تولید کارتریج های فونوگرافی را کارخانه تولیدی در آگوا پریتا ، مکزیک را افتتاح می کند .
SM7
۱۹۸۴میکروفن مدل SM91 به عنوان اولین میکروفون یک جهته توسط کمپانی شور طراحی و عرضه می کند ، SM91 که به عنوان میکروفون داخلی پیانو مورد استفاده قرار می گیرد را ارائه می کند، اما کمی بعد با تولید سیستم کنفرانس تلفنی ST6000 ،شور مورد توجه سازمان ها، موسسات بزرگ و مهمی نظیر ناسا، پنتاگون و ایستگاههای رادیویی قرار می گیرد .
همچنین در سال ۱۹۸۵کمپانی شور اختراع جدیدی به نام سیستم صوتی خانگی . HTS5000 را ثبت و عرضه می کند.
و در نهایت در پایان دهه هشتاد با تولید دو میکروفن Beta 57 و Beta 58 که با دارا بودن الگوی قطبی سوپرکاردیوئید و میزان خروجی بالا ، قبل از بازخورد در مراحل کنسرت، به دیگر میکروفن محبوب هنرمدان وکنسرذت های موسقی بدل می شود،تا جایی که سود بی سابقه ای را نیز برای کمپانی خود به ارمغان می آورد .
Beta 57
کمپانی شور که دیگر یک برند پر طرفدار و شناخته شده است ، تصمیم می گیرد با ورد به ده ۹۰ میلادی ، در کمتر از ده سال به بهترین و به نام ترین تولید کننده میکروفن های بی سیم جهان بدل شود و برای این هدف شروع که قبل از این طراحی و عرضه میکروفنهای بیسیم را داشته سری جدید این میکروفن های خود را با نام تجاری L وارد بازار می کند .در سال ۱۹۹۱ کمپانی شور که همچنان مسیر رشد و توسعه جهانی را طی می کند ، کارخانه ،شعبهای در هیلبورن آلمان(Shure Europe GmbH) تاسیس کرده، تا آن جا را مرکز اصلی فروش، خدمات و پشتیبانی محصولات شور در بازار اروپا، آفریقا و آسیا و خاورمیانه قرار دهد .پس از آن کمپانی شور
در ۳۴ کشور اروپایی فروش ، خدمات و پشتیبانی را ارائه می دهد.
اما در سال ۱۹۹۳این کمپانی برای اولین بار و به طور رسمی شریک فنی فستیوال مهم موسیقی Montreux میشود. که همکاری خود را با این فستوال تا کنون نیز ادامه داده است .
اما دهه نود میلادی برای این کمپانی ، حوادث و اتفاقات دیگری را نیز در پی دارد از جمله ، در سال ۱۹۹۴ که کمپانی سری T ، اولین سری میکروفون بی سیم Shure برای بازار فروشگاه های خرده فروشی موسیقی ارائه می دهدو بعد در ۱۹۹۵ سری میکروفون بی سیم LX را معذفی می کند . اما مهم ترین و تلخ ترین واقع همین سال برای کمپانی بزرگ شور از دست ادن موسس آن سیدنی شور است که پس از ۷۰ سال اداره کمپانی در در سن ۹۳ سالگی از دنیا می رود و بعد از او رز شور (Rose L. Shure) همسر او مدیرتن کمپانی را به عهده می گیرد .
با شروع فعالیت رز شور شرکت همچنان مسیر پیشرفت و توسعه رو به جلو خود را ادامه می دهد ، ۱۹۹۶ با رشد صنعت دیجیتال ،کمپانی شور اولین میکسر دیجیتال خود را با نام SCM810 عرضه می کند . این میکسر هشت کاناله به عنوان یک اختراع جدید به ثبت می رسید که ویژگی مهم آن حذف صدا های اضافه است .در همین سال ،کمپانی اولین محصول پردازش سیگنال دیجیتال (DSP) خود ، DFR11EQ Redbackback Digital Digital Reducer راهم ارائه می دهد.
در سال ۱۹۹۷،کمپانی با عرضه سیستم مانیتورینگ داخل گوش PSM 600 نخستین تلاش خود برای ورود به دنیا هدفن را شروع می کند که بعد ها به دگیر نقطه اوج و پرتاب رو به جلو کمپانی شور تبدیل می شود .
و در نهایت پایان دهه نود برای کمپانی شور با تاسیس شعبه آسیا شور در هنگ کنگ برای توزیع و خدمات رسانی به سرزمینهای سراسر آسیا و اقیانوس آرام رقم می خورد و کمپانی شور از برادران شور ( SHURE Brothers Incorporated)به SHURE Incorporated تغییر نام می دهد.
شور همچنین میکروفن مخصوص و کوچک Microflex را معرفی کرد. در همین سال آخرین تولید و محصول خود در دهه ۹۰ را که میکروفنهای سری KSM شور معرفی و اولین نمونه آن یعنی KSM32 روی میز مجری معروف جوی لنو قرار گرفت تا برنامه Tonight را اجرا کند، را به بازار عرضه می کند .
کمپانی شور با ورود به قرن ۲۱ ، همچنان مسیر پیشرفت و توسعه خود را کما کان و قوی تر از قبل در پیش گرفت ،ورود به قرن ۲۱ که رشد سریع تکنولوژی را هم در پی داشت رقابت در بازار تکنولوژی را نیز برای این کمپانی جدی تر کرد .
در سال ۲۰۰۲ در پی فعالیت ها و همکارهای پیگیرانه کمپانی شور با پستیوال موسیقی Montreux این کمپانی تصمیم به حمایت مالی از افراد با استعدادو جوان در این پستیوال و در سطح جهانی شد . و سال بعد یعنی در سال ۲۰۰۳ آکادمی ملی هنرهای ضبط و علوم ضبط به Technical Grammy جایزه ای به کمپانی شور که سهم چشمگیری از اهمیت فنی در صنعت ضبط داشته اند ، اهدا شد .که این جایزه یکی از معتبر ترین جوایز در حوزه موسیقی ،صنعت صوت و تکنولوژی آن در جهان به شما می آید و تااهمیت و تلاش مداوم کمپانی شور را نشان می داد.
در همین سال کمپانی شور که با جدیدت وارد بازار هدفن های تخصصی شده بود ، نخستین ایرفونهای تجاری خود یعنی سری E را به بازار عرضه کرد،که شامل مدل های E5,E4,E3,E2 می شد .در همین سال دفتر مرکزی کمپانی نیز شیکاگو به میشیگان شد و شعبه انگلستان تغییر نام داد .و در کمتر از دوسال در ۲۰۰۵ شعبه چین را تاسیس و ساختمان هایی را در چین برای گسترش فعالیت خود احداث کرد و دفتر مرکز فروش و خدمات در شانگهای نیز در پی آن فعال کرد . سال بعد این توسعه ادامه پیدا کرده و دفتر ژاپن را نیز احداث و فعال کرد . دفتر فروش و بازاریابی آن را در توکیو ژاپن قرار داد.
در همین سال یعنی ۲۰۰۶ ، کمپانی شور مجدد به تولید هدفن های شگف انگیز خود ادامه داد و نخستین عرضهی ایرفون مدل E500 بود که از سه درایور برخوردار هستند و تولید سری ایرفونهای مانیتورینگ SE شروع کرد .سری SE این هدفن ها شامل مدلهای SE210، SE310، SE420 و SE530 میشدند، که مدل SE530 همانند مدل E500 از سه درایور برخوردار بود. از طرفی نیز میکروفن کندانسور KSM9 را که برای اولین بار دو الگوی قطبی کاردیود و سوپر کاردیود را داشت و با سویچ قابل تغییر بود را ارائه داد که یک گزینه خوب برای اجرای زنده به شمار می آمد .درسال ۲۰۰۷ شور که تلاش گسترده ای در زمینه تکنولوژی هدفن های خود داشت بلاخره توانست جایزه ای را هدفون درونِ گوشِ برگزیده ی SE530 که دارای سه دروایو بود دریافت کند .
KSM353
در سال بعد نیز (۲۰۰۹) فعالیت های چشم گیر این کمپانی در تولید میکروفن های ۲۰۰۹میکروفن های Crowley و Tripp Ribbon و میکروفن های جدید KSM353 و KSM313 Ribbon چشم گیر بود ، و از طرفی نیز با ایجاد خط جدید هدفون های حرفه ای SRH جایگاه خود را در صنعت تولید هدفن در سراسر جهان محکم تر نمود .ودر ابتدای شروع به کار این خط تولید هم سری جدید هدفن های خودیعنی SRH Headphone را با نام های SRH240و SRH440وSRH840 عرضه نمودکه مورد استقبال جهانی نیز قرار گرفت .
همچنین در عرصه تولید میکروفن های استودیویی خود مدل های میکروفونهای KSM313 و KSM353 را به بازار جهانی عرضه کرد ، این میکروفن ها هم مناسب استودیو و هم اجرای زنده بودند .اما این تمام دستاورد این کمپانی در این سال نبود ، کمپانی شور در سال ۲۰۱۰شرکت تابعه جدید شور در هلند راهاندازی کرد.در همین زمان هم نسل جدید ایرفونهای مانیتورینگ SE از جمله دو مدل SE425 و SE535 نیز وارد بازارکرد .
SE425
اما در سال ۲۰۱۱ کمپانی شور که زمانی تمرکز خود را بروی سیستم های وایرالس گذاشته بود با ارائه سیستم مدیریت بیسیم Axient را در نمایشگاه NAMM کالیفرنیا ، توانست دستگاهی را تولید وعرضه کند که یک راه حل بینظیر و نوآورانه برای جلوگیری از تداخل فرکانس و تغییر خودکار و بدون وقفه کانال صدا در حین کار دستگاه را به جهانیان معرفی کند که در نوبه خود جز اولین تکنولوژی های پیشرفته این صنعت به حساب می آمد . سپس کمپانی شور Shure اولین سیستم بی سیم تمام دیجیتالی خود ، PGX-D و سیستم مانیتور شخصی PSM®۱۰۰۰ را معرفی کرد .و آزمایشگاه کمپانی شور در میان تمامی کمپانی های جهانی توسط برنامه اعتبار سنجی کشور به عنوان آزمایشگاهی با ارائه حداکثر امکانات و استانداردها تایید و معرفی شد .
Axient
PSM®۱۰۰۰۲۰۱۲ در ادامه فعالیت موفقیت انگیز کمپانی درزمینه وایرلس در این سال ULX-D ™ Digital Wireless راه اندازی کرد ،که وضوح صوتی ۲۴ بیتی و استفاده کارآمد از طیف RF را ارائه بسیار عالی بود . اما سال بعد (۲۰۱۳) کمپانی شور دو میکروفن کندانسور دیگر خود VP83 و VP83F را عرضه کرد و در کنار ایندو مدل ، میکروفن حرفه ای میکروفن حرفهای SE846 که با ساب ووفرهای فوقالعاهد خود، به خوبی میتوانست صدا را ایزوله کند، طراحی و تولید کرد. این میکروفن یکی از برترین ایرفونهای دنیا بحساب می آید .
ULX-D ™ Digital Wireless
و در زمینه هدفن نیز ،هدفونهای رده متوسط سری SRH یعنی SRH1440 و SRH1840 نیز عرضه شدند.
همچنین این کمپا نی توانست به کمک فرستندههای قابل شارژ هوشمند ساخت خود و نرمافزار جامع کنترل از راه دورش، میکروفلکسهای بیسیم را برای اتاقهای کنفرانس و هیئت مدیره برده و استفاده آن را کار آمد تر کند .
سال ۲۰۰۱۴ دیگر سال افتخار آفرین این کمپانی به حساب می آید ، در این سال میکروفون تاریخی Unidyne 55 شور توانست جایزه IEEE را از موسسه مهندسان برق و الکترونیک به خود اختصاص دهد و هدفون درونِ گوشِ SE846برگزیده ی منتقدین Electronic Musician شد .و یک سال بعد کمپانی شور مجموعه میکروفنهای سری MOTIV خود را مخصوص گوشی های پر فروش اپل معرفی کرد، که یک میکروفن مخصوص خبرنگاری است .
MOTIV
شور که یک کمپانی خلااق و روبه رشد و توسعه در صنعت و تکنولوزی به حساب می آید در این سال ایرفن KSE1500را که حاصل بیش از ۷ سال تلاش مهندسان و متخصصان شرکت خود بود عرضه کرد .
ایرفون KSE1500 دارای آمپلیفایر بود که نه تنها نخستین ایرفون الکترواستاتیک واقعی جهان است. همچنین دراین سال هدفون درونِ گوشِ سال در رنج قیمتیِ خودش
کمپانی در این سال خط محصول دیجیتال MOTIV and و برنامه ضبط موبایل iOS ، سیستم هدفون الکترواستاتیک KSE1500 و تقویت کننده گوش شنوایی قابل حمل SHA900 نیز رو نمایی کرد .
کمپانی شور در سال ۲۰۱۶ مدیر خود رز شور که پس از همسر خود سیدنی شور سالها مدیریت کمپانی را به خوبی بر عهده داشت در سن ۹۵ سالگی از دست داد . اما این کمپانی که با ساختار و برنامه دقیقی همچنان فعال و رو به جلو هست حتی در همین سال
میکروفون صوتی و پویا Dualdyne ™ Cardioid KSM8 به عنوان اولین میکروفون دستی ، مجهز به دیافراگم ، پویا و دستی در جهان رونمایی کرد ، که این میکروفن تنها و اولین میکروفن داینامیک با دیافراگم دوگانه جهان بود. نظر بسیاری از کارشناسان و منقدین این حوزه اعتقاد دارند این میکروفون طی ۵۰ سال گذشته، پیشرفتهترین میکروفن معرفی شده جهان محسوب میشود.
Dualdyne ™ Cardioid KSM8
در نهایت می توان گفت در سال ۲۰۱۷ سیستم بیسیم دیجیتالی Axiet به آخرین نوآوری و فناوریهای شور مجهز شدند و یک استاندارد صنعتی جدید در حوزه صوت ایجاد کردندو کمپانی یک پردازشگر کنفرانس صوتی با نام Intellimix P300 با کیفیت صدای بینظیر و طراحی بصری ویژه طراحی و تولید کرد که برای اتاقهای کنفرانس مورد استفاده قرار گرفت. و در همین سال به مناسبت طراحی و تولید میکروفون SM58، شور جشنی برگزار کرد و همه درآمد حاصل از آن صرف امور خیریه نوجوانان سرطانی آمریکا شد.
این کمپانی که هر ساله توانسته جز خلاق ترین و پیشرو ترین های صنعت دیجیتال و صوت و موسیقی جهان باشد همچنان هر ساله مسیر روبه رشد و جایگاه خود را در بازار جهانی رشد می دهد ، به گونه ای که دیگر کسی در این صنعت وجود ندارد که اسم و شهرت این ابر کمپانی را در سراسر جهان نشنیده باشد و خدمات این کمپانی را به دنیای موسیقی و صنعت صوت جهانی نادیده بگیرد .
منبع :
https://arvandfm.com/i-am-an-expert/news-and-articles/history-of-shure
https://www.shure.com/en-GB/about-us/history
https://iranheadphone.com/journal/shure-history/
https://pcmaxhw.com/%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%B1%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B2%DB%8C/
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%88%D8%B1_(%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA)
https://www.shure.com/en-US/about-us
https://www.shure.com/en-US/about-us/history
https://efarvahar.ir/14_shure
https://www.tehranmelody.com/shure
https://digiseda.ir/1727-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%86-%D8%B4%D9%88%D8%B1-shure-sm137.html
https://pst-iranian.ir/product/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%AF%D9%85%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-blx14uk-p31x/
0 دیدگاهها